Pasidaryk pats

Forumas mėgstantiems viską daryti patiems
*
Dabar yra 2017 Lap 20 00:19

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Neiškepusi duona
StandartinėParašytas: 2010 Lap 08 15:27 
Atsijungęs
Vyr. diskusijų administratorius
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010 Rgp 09 20:59
Pranešimai: 33
Miestas: Panevėžys
Gal kam pasitaiko ir taip, kad lyg ir kepimo laikas pakankamas, o duona gaunasi neiškepusi.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Neiškepusi duona
StandartinėParašytas: 2011 Sau 31 13:51 
Atsijungęs
Globalus moderatorius
Globalus moderatorius

Užsiregistravo: 2010 Rgp 10 22:46
Pranešimai: 66
Mano pastebėjimai:
1. Iškepus duonai palikti ją kol atauš, karšta duona visada veliasi o kartais pjaunant karštą duoną galima ir suspausti, ko pasekoje ji atrodo kaip sukritusi ar neiškelta.
2. Duona atrodo neiškepusi kai išminkyta ir suformuota ilgai paliekama pakilti šiltoje vietoje.
3. Per daug skysčių.
4. Labai aktyvus raugas ir ilgai rauginama duona.

_________________
Vėrinukas - papuošalai internete


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007